A OpenOps t’acompanyem en el teu procés de preparació de les oposicions a educació.

A qui ens dirigim

Ens adrecem a tu que vols deixar la teva marca personal, que vols assessorar-te per professionals, que veus el procés opositor de forma global i que vols treure el màxim rendiment del teu treball i implicació.
Si tens pensat preparar-te per a les properes oposicions a educació OpenOps som la teva opció.
Actualment oferim cursos i revisions per a la convocatòria de Secundària en format intensiu en grup i en format individual d’acompanyament.

Properament, desplegarem la proposta de formació i acompanyament per la convocatòria 2021 de Primària.

A OpenOps sabem com fer-ho i volem ser-hi.
Implicació, exigència, adaptabilitat, proximitat i professionalitat són la nostra marca.

Tu n’ets el protagonista

Tu ets el centre d’Openops, i tot està pensat per a la millora del teu rendiment. Ens basem en un acompanyament que en tot moment vol treure el millor de tu. Et volem acompanyar més lluny del que mai haguessis imagina’t arribar en el teu procés opositor. A partir de preguntes, de reptes, de debats, de tasques obertes i flexibles, on tot això et permeti potenciar la teva creativitat i fer original la producció final.
Volem que la teva presentació opositora tingui la teva marca, personal i autèntica, que tingui la passió que provoca haver-la treballat sense límits i amb objectius clars i realistes.
T’oferim un format de curs online que té una estructura que s’adapta a tu a través de la presència i acompanyament del formador/a. Aprofitem la tecnologia per fer més còmode tot aquest trajecte. T’assegurem que la tecnologia no evitarà que ens sentim a prop.
No et podem garantir tenir plaça segura a les oposicions, però sí que et podem garantir un acompanyament professional, flexible, exigent i el qual gestionaràs tu.

El coaching per a poder arribar més lluny

El coaching opositor com a mètode de millora del rendiment personal davant els teus objectius.
El coaching és un mètode per alliberar tot el potencial que tenim i posar-lo a disposició del rendiment en allò que et proposes. I la conversa, l’escolta i la mirada global en són uns elements indivisibles, fent que a cada sessió puguis sentir els teus avenços.
I a OpenOps el coaching l’enfoquem des de dos punts de vista: Per una banda, el formador/a t’acompanya amb una conversa presentant conceptes tècnics, i també amb una escolta activa, realitzant preguntes que t’ajudin a desenvolupar el teu aprenentatge, sempre impulsant les teves idees cap a l’èxit.
Per l’altra banda, durant les formacions OpenOps t’ofereix la tutorització en format coaching per part d’un coach i que tindrà l’objectiu de transformar possibles limitacions o bloquejos del procés per tal de millorar des d’un punt de vista global.

Per l’equip humà

Sabem el que tenim entre mans i com ajudar-te.

Als que formem part d’OpenOps ens uneixen les ganes d’estar al servei del vostre objectiu. La nostra fita principal és ajudar-te a obtenir el màxim rendiment del teu procés opositor.
És per aquest motiu que tot@s els que formem part d’OpenOps tenim el coneixement, les ganes, la motivació i la confiança per afrontar aquest repte.

Pots conèixe’ns a la pàgina de QUI SOM.

Estem aquí per tu!

Un mètode integral al teu abast

Aprendràs amb estratègies d’aprenentatge innovadores i que busquen complicitat amb la teva curiositat i emoció.
Tenim en compte la part humana, la tècnica, la teòrica i la procedimental, de tal manera que et sentis a gust en tot moment. Sabem que si et sents a gust el teu aprenentatge serà molt més gran.
Sabem que tens tot el potencial per assolir l’èxit. Des d’OpenOps volem ajudar-te a desenvolupar-lo fins on tu vulguis!
I posem al teu abast les eines perquè la teva experiència sigui agradable i potent.

Vols parlar amb nosaltres

Estarem encantats d'escoltar-te.

info@openops.cat