OPENOPS, fruit de la barreja perfecte entre obertura (OPEN) i emoció o sopresa (OPS).

El que ens mou

Creiem en què junts millor, en què compartint pots arribar a un millor rendiment personal i col·lectiu, en el nostre mètode que compagina formació i acompanyament coaching, en les noves tecnologies al servei de la persona, en què ens posem al servei de la teva determinació.

I en què com més gran sigui el teu objectiu, més gran serà el nostre repte.

CREIEM EN AIXÒ!

Què ens fa diferents

Després de temps movent-nos entre oposicions, ja sigui com a opositors o com a formadors, i durant la primavera del 19, en una trucada mentre un passejava per via Laietana i l’altre feia el vermut a la terrassa de casa seva, va sorgir com un joc la idea de crear un espai d’acompanyament per a persones que es vulguin afrontar a unes oposicions.

El nom no va tardar en aparèixer. Coincidíem en què el projecte havia de construir-se des de l’obertura i la sorpresa, l’emoció. I així va ser com va esdevenir OPENOPS, fruit de la barreja entre obertura (OPEN) i emoció o sopresa (OPS). Indubtablement el resultat de diluir aquests dos mots sempre serà recepta d’èxit.

Sentíem que podíem aportar una nova visió a la forma més tradicional de preparar unes oposicions. I així ha estat com hem arribat fins aquí.

Amb un projecte que vol créixer posant uns fonaments sòlids. Un espai que veu a les persones que hi participen com a plenament coneixedores del que volen i que busquen amb nosaltres un guiatge, un acompanyament professional i proper, exigent i que aporti confiança, on la comunicació estigui a l’ordre del dia i on s’estimuli la pròpia personalitat i creativitat en el producte final.

Així, Openops esdevé el nou projecte de dos sommiadors que es posen al servei dels que vulguin perseguir els seus reptes amb determinació i humanament, globalment i considerant que tot el que tu ja ets tindrà a veure amb el resultat final.

I és per això que els nostres cursos, sessions i tallers, acompanyaments en definitiva, són col·lectius i únics, s’adapten a les teves necessitats i característiques, juguen amb el coneixement i amb l’aportació de tothom, i per sobre de tot, ajuden a aportar a la teva creació final la teva marca, el teu distintiu. Només així podràs perseguir els teus reptes amb l’ingredient que per Openops és indispensable: la passió.

Vols parlar amb nosaltres?

Estarem encantats d'escoltar-te.

info@openops.cat